Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes-leuke patronen en acties en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief. Meld je nu aan!
Nieuwsbrief

Myboshi

 | 

Wol


Myboshi (mijn muts) is ontdekt door een gelukkige samenloop van omstandigheden in het verre Japan. De bedenkers van Myboshi hebben dit succes naar het westen gehaald en mede door het enthousiasme van de mensen om hun heen is Myboshi inmiddels een groot succes: de zelf gehaakte mutsen van myboshi.
De oprichters Felix Rohland en Thomas Jaenisch hebben hun Myboshi verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Myboshi staat voor passie. Passie voor het maken van een unieke muts, omdat er van elke boshi muts maar één uniek exemplaar is. Felix en Thomas zijn zo enthousiast over hun boshi mutsen dat ze nooit hun huis verlaten zonder hun boshi
Nu zijn Nederland en België ook klaar voor de zelfgemaakte beanies. Myboshi heeft daar de perfecte wol en documentatie voor. Het ontwerp van de mutsen laten we graag aan u over, omdat originaliteit boven alles staat. Met myboshi leveren we u de basisontwerpen aan. Myboshi is meer dan een mode accessoire en staat ook voor warmte, duurzaamheid en sterkte zodat het ook buitenshuis gebruikt kan worden. Er zijn twee verschillende myboshi wolsoorten, waarbij u kunt kiezen voor een bewezen menging van acryl en merino wol of een variant van 100% merinowol.
Wij zijn ervan overtuigd dat u ook enthousiast zult zijn over Myboshi!

Myboshi Nr 1